Over Marianne

Home Over Marianne

Over Marianne

Ik ben een resultaatgerichte verbinder. Ik heb vijfentwintig jaar ervaring met het verduurzamen van woonwijken en woningen. Als adviseur organiseer ik dat partijen aan tafel komen, elkaar inspireren en samen duurzame resultaten boeken. Mijn stijl is betrokken, enthousiasmerend en ruimte gevend.

Op dit moment ben ik onafhankelijk omgevingsmanager voor het programma Overvecht-Noord aardgasvrij. Overvecht-Noord is de eerste bestaande Utrechtse woonwijk die aardgasvrij wordt. De gemeente Utrecht, Stedin, Eneco, woningcorporaties Mitros, Bo-Ex en Portaal, energiecoöperatie Energie U en bewoners werken hier samen aan. Als omgevingsmanager betrek ik alle belanghebbenden bij het proces. Ik zorg dat mensen gehoord en geholpen worden. Daarnaast help ik de gemeente Leidschendam-Voorburg om huiseigenaren voor te bereiden op het aardgasvrij maken van hun woningen. Als kwartiermaker van de Tafel VvE’s van het Gelders Energie Akkoord zorg ik dat VvE’s hun panden naar Nul op de Meter kunnen brengen.

Op deze website vind je ook mijn blog ‘Verkenningstocht aardgasloos wonen’, over de tocht die ik met een aantal wijkgenoten maak.

Ook delen in mijn kennis?